Over De Videozuil

De Videozuil is in 2007 opgestart door Marjan Ronde:
Mijn naam is Marjan Ronde. Tot 2007 maakte ik videoproducties onder de naam Rondo Video. Videoproducties voor bedrijven, dansscholen, toneeluitvoeringen, maar vooral veel bruidsreportages.

Tijdens die bruiloften vroeg ik vaak aan de ceremoniemeester om enkele mensen aan te wijzen die een bijzondere band met het bruidspaar hebben. Die mensen vroeg ik dan of ze even voor de camera iets tegen het bruidspaar wilden vertellen. Door het enthousiasme van het bruidspaar na het zien van die bijzondere opnamen kwam ik op het idee van een videozuil. Samen met mijn man heb ik De Videozuil in eigen beheer ontwikkeld. Nu zijn àlle gasten in de gelegenheid iets persoonlijks tegen het bruidspaar te zeggen en worden al die persoonlijke videoboodschappen heel waardevolle herinneringen.

In 20016 kwam Dennis Willems in beeld. Als ervaren entertainer ging hij op pad als host van De Videozuil bij zakelijke evenementen. Door het enthousiasme werden de zakelijke toepassingen steeds populairder.
Eind 2018 Heeft Marjan alle videozuilen aan Dennis overgedragen en worden deze via Wink Events & Entertainment aangeboden. Niet alleen verhuur, sindsdien compleet verzorgd met entertainment of marketingactie!
meer informatie over Wink Events: www.wink-events.nl